Vloeren Wijchen

Vloeren Wijchen

Konings Vloeren legt uw vloeren snel en secuur in Wijchen

Divider Image

Wenst u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren in uw woning of pand in Wijchen? Konings Vloeren legt uw vloer snel en secuur! Wij hebben jarenlange ervaring in kwaliteitsvloeren leggen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Persoonlijke communicatie en uitstekende service staan bij ons bovenaan. Wij staan bekend als een familiebedrijf dat goed zorgt voor het personeel en voor klanten. Wij bieden u dan ook een centraal aanspreekpunt. Deze persoon zal uw vloeren inventariseren, inmeten en leggen. En wist u dat u ook voor uw traprenovatie in Wijchen bij ons terecht kunt?

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

De vinyl vloer: isolerend en onderhoudsvriendelijk

Divider Image

Een sterke vloer kan voor bepaalde ruimtes, zoals een kinderkamer, zeer gewenst zijn. Een vloer die geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en warm onder de voeten is.

Dit vindt u allemaal in de vinyl vloer. Konings Vloeren legt mooie en sterke vinyl vloeren. Zorg echter wel voor een gladde ondervloer. Op een vinyl vloer zijn oneffenheden sneller zichtbaar. Is uw vloer oneffen, dan komen wij graag uw vloer egaliseren en uw nieuwe vinyl vloer leggen.

Hoogwaardig tapijt als sfeermaker

Divider Image

Tapijt zorgt voor meer sfeer in kille of koude ruimtes. Dat maakt tapijt eveneens een trend in vele bedrijven en huishoudens in Wijchen en omgeving.

Het tapijt dat onze vloerenwinkel verkoopt is onderhoudsvriendelijk en sterk van materiaal. Voor advies op maat of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. U ontvangt uw offerte dan binnen 24 uur!

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Specialist in PVC vloeren

Divider Image

Konings Vloeren is een specialist in PVC vloeren. Wij leveren enkel hoogwaardige vloeren. De PVC vloeren zijn zeer populair om de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolerende werking. Ook zien PVC vloeren er hedendaags steeds mooier uit.

Zo zijn er vloeren met een houtlook die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Ook voor uw traprenovatie is PVC ideaal. Het materiaal is sterker dan hout en daarbij een ware sfeermaker. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Wijchen!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Wijchen een nieuwe vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!