skip to Main Content

Vloeren Wijchen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren legt uw vloeren snel en secuur in Wijchen

Wenst u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren in uw woning of pand in Wijchen? Konings Vloeren legt uw vloer snel en secuur! Wij hebben jarenlange ervaring in kwaliteitsvloeren leggen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Persoonlijke communicatie en uitstekende service staan bij ons bovenaan. Wij staan bekend als een familiebedrijf dat goed zorgt voor het personeel en voor klanten. Wij bieden u dan ook een centraal aanspreekpunt. Deze persoon zal uw vloeren inventariseren, inmeten en leggen. En wist u dat u ook voor uw traprenovatie in WIjchen bij ons terecht kunt?

De vinyl vloer: isolerend en onderhoudsvriendelijk

Een sterke vloer kan voor bepaalde ruimtes, zoals een kinderkamer, zeer gewenst zijn. Een vloer die geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en warm onder de voeten is.

Dit vindt u allemaal in de vinyl vloer. Konings Vloeren legt mooie en sterke vinyl vloeren. Zorg echter wel voor een gladde ondervloer. Op een vinyl vloer zijn oneffenheden sneller zichtbaar. Is uw vloer oneffen, dan komen wij graag uw vloer egaliseren en uw nieuwe vinyl vloer leggen.

Vloeren winkel vloeren leggen Wijchen

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Wijchen

Hoogwaardig tapijt als sfeermaker

Tapijt zorgt voor meer sfeer in kille of koude ruimtes. Dat maakt tapijt eveneens een trend in vele bedrijven en huishoudens in Wijchen en omgeving.

Het tapijt dat onze vloerenwinkel verkoopt is onderhoudsvriendelijk en sterk van materiaal. Voor advies op maat of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. U ontvangt uw offerte dan binnen 24 uur!

Specialist in PVC vloeren

Konings Vloeren is een specialist in PVC vloeren. Wij leveren enkel hoogwaardige vloeren. De PVC vloeren zijn zeer populair om de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolerende werking. Ook zien PVC vloeren er hedendaags steeds mooier uit.

Zo zijn er vloeren met een houtlook die bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Ook voor uw traprenovatie is PVC ideaal. Het materiaal is sterker dan hout en daarbij een ware sfeermaker. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Konings Vloeren

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Wijchen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Wijchen een nieuwe vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Ja, ik wil een nieuwe vloer in Wijchen!

Wilt u ook graag een nieuwe vloer of nieuw tapijt in uw ruimte in Wijchen? En gaat u het liefst voor sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal? Kies dan Konings Vloeren voor uw tapijt, PVC, vinyl of laminaat vloeren. Ook bij uw traprenovatie zijn wij u graag van dienst.

Ga voor uitmuntende service, scherpe prijzen, advies op maat en een snelle offerte eens langs bij onze vloerenwinkel. Bel ons via 0412-202947 of mail naar mark@koningsvloeren.nl. Wij komen dan graag bij u in Wijchen voor het inmeten en leggen van uw nieuwe vloeren!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top