Over ons

Over ons

OVER ONS

Woningstoffeerder Konings Vloeren in Berghem

Divider Image

U heeft hier altijd één aanspreekpunt en het advies, het inmeten en het contact is altijd met dezelfde persoon. Heerlijk vertrouwd en overzichtelijk!

Met ruime ervaring, uitgebreide kennis, een ervaren team en topleveranciers in ons netwerk bieden wij u de beste kwaliteit vloer aan voor de scherpste prijs. Konings Vloeren is dé woningstoffeerder voor particuliere en zakelijke klanten in regio Oss, Uden, Heesch, Veghel, Den Bosch en Nijmegen. Wij leggen PVC vloeren, tapijt, vinyl vloeren en Marmoleum vloeren met de grootste zorg. Als familiebedrijf merkt u dat wij sterk zijn betrokken met u als klant, maar ook met elkaar.

Oprichter Mark Konings werkt vanaf jongs af in de woninginrichting. Na vele jaren voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt als stoffeerder had hij jaren de ambitie om een eigen zaak te starten. Dit gebeurde en in 2016 opende de deuren van Konings Vloeren in Oss. De naamsbekendheid nam al snel toe door tevreden klant en de perfecte mond-tot-mondreclame. In 2021 verhuisde Konings Vloeren naar een nieuw en ruimer pand in Berghem met daarbij een grote showroom voor inspiratie. U heeft hier altijd één aanspreekpunt en het advies, het inmeten en het contact gebeurt door dezelfde persoon. Heerlijk vertrouwd en overzichtelijk!

20220715_Koningsvloeren1_006-min
0
+
JAAR ERVARING
0
+
PVC VLOEREN
0
+
Trappen bekleed

KOM LANGS

Kom langs in onze showroom

Divider Image

In onze showroom zorgen dat uw dromen op het gebied van vloeren werkelijkheid worden. We ontvangen u graag in onze ruime showroom, waar we samen opzoek gaan naar uw wens. In onze showroom vindt u een groot assortiment PVC vloeren, vinyl vloeren, tapijt en Marmoleum vloeren. Uiteraard voorzien we u graag van deskundig advies en beantwoorden we iedere vraag. De showroom is vrij te bezoeken tijdens openingstijden, loop gerust eens binnen. Mocht u het fijner vinden dat we bij u langskomen is dit geen enkel probleem! Bel ons op 0412 202 947 en we plannen samen een afspraak in.

20220715_Koningsvloeren1_005-min
20220715_Veerlevandermaazen_021-min-scaled

Interieurstylist Van der Maazen

Divider Image

n een wereld waar smaken van elkaar verschillen, is het een kunst uw interieurinrichting overeen te laten komen met uw persoonlijke woonstijl. De wens, wil en potentie is er, maar het fingerspitzen gefül ontbreekt. Wat u dan nodig heeft, is iemand die luistert. Luistert en uw woonwensen, middels gericht persoonlijk interieuradvies naar de werkelijkheid vertaalt. Een aanpak waarbij functioneel en comfortabel wonen of werken een centraal uitgangspunt vormt.

Door een intensieve samenwerking met Interieurstylist Van der Maazen bieden wij u de mogelijkheid voor interieuradvies. Veerle van der Maazen kan u op vele wegen voorzien van advies. Dit kan van een sfeervisualisatie tot aan een conceptvisualistie met een 3D-tekening. Wanneer de woonwensen visueel in beeld zijn gebracht, volgt de realisatie waar de samenwerking om de hoek komt. Bent u opzoek naar een helpende hand bij één van de vele stappen die leiden naar dit nieuwe wonen of wilt u geheel ontzorgd worden bij uw interieurinrichting. Neem dan gerust contact met ons op of bezoek de website van Interieurstylist Van der Maazen!

SOCIALS

Volg ons op Instagram!

[instagram-feed feed=2]