skip to Main Content

Traprenovatie

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren: dé specialist in traprenovaties

Heeft u interesse in het renoveren van uw trap, bijvoorbeeld omdat uw huidige trap de nodige beschadigingen vertoont? Of is een traprenovatie gewenst omdat de stijl van uw trap niet (meer) match met de rest van uw woning? Konings Vloeren beschikt over een schatrijke ervaring aan het succesvol renoveren van trappen. Door ons in te schakelen voor de renovatie van uw trap, maakt u dan ook een veilige keuze.

Buiten vakwerk zetten we telkens weer hoog in op een zo goed mogelijke service. Dit uit zich onder meer in het feit dat u bij ons een vast aanspreekpunt heeft met wie alle communicatie verloopt. Deze persoon zal normaliter degene zijn die de huidige situatie in uw woning inventariseert, zo nodig zaken inmeet en tenslotte ook verantwoordelijk is voor de daadwerkelijke traprenovatie. Voor meer informatie hierover kunt u verder lezen. Als u binnen 24 uur wenst te weten wat een traprenovatie ongeveer gaat kosten, kunt u het best even contact met ons opnemen.

Traprenovatie door Konings Vloeren

De trap is misschien wel de meest gebruikte ondergrond van uw woning. Een trap vergt dan ook speciale aandacht en wellicht wat extra onderhoud. Ten eerste moet uw trap natuurlijk altijd veilig te gebruiken zijn.

Verder is het relevant dat deze past in de algehele uitstraling van uw huis. Een versleten trap of een niet passende trap is dan ook niet waar u op zit te wachten. Dit is echter geen probleem waar u lang mee hoeft te blijven zitten.

Het renoveren van een trap is namelijk iets dat u uitstekend door een specialist als Konings Vloeren kunt laten uitvoeren. Vaak kan zo’n traprenovatie binnen één of enkele dagen afgerond zijn. Bij deze renovatie kunt u van de gelegenheid gebruik maken om deze helemaal naar uw wens vorm te laten geven.

trap renoveren door Konings Vloeren

Ook qua materiaal kunt u kiezen voor wat uw voorkeur heeft. Een goed idee is bijvoorbeeld uw trap te renoveren met PVC. Dit werkt geluiddempend, is slijtvast en zeer eenvoudig te reinigen. Lees hieronder hoe u contact kunt opnemen om uw traprenovatie in gang te zetten.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Onze trap ziet er weer als nieuw uit! Konings vloeren heeft ons geholpen om onze trappen te renoveren. Wij raden dit bedrijf aan!

Traprenovatie door Konings Vloeren

Wilt u uw trap laten renoveren? Neem contact op

Zit u momenteel met een beschadigde trap of met een trap die niet (meer) naar uw smaak is? Klinkt alsof het renoveren van uw trap dan inderdaad de beste optie is.

Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we in goed overleg bekijken op welke manier uw wensen en eisen kunnen afgestemd worden op onze mogelijkheden.

Bel 0412-202947 of stuur een e-mail mark@koningsvloeren.nl. Ons centrale aanspreekpunt kan u desgewenst al binnen 24 uur van een vrijblijvende offerte voorzien. Wanneer u hiermee akkoord gaat, plannen we zo snel mogelijk een datum om de door u gewenste traprenovatie te realiseren!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top