Traprenovatie

Traprenovatie

Trap renoveren met PVC

Is uw trap aan vernieuwing toe? Een trap bekleden met PVC is een uitstekende optie.

Onthoud dat een trap renoveren met PVC een uitstekende optie is. Met PVC kunt u niet alleen een vloer van alle mogelijke kleuren en dessins voorzien, maar ook een trap. Met PVC op uw trap wordt de trap echt een mooi element in uw huis. Daarnaast is PVC veel slijtvaster dan welke andere trapbekleding, is het stil en zeer makkelijk schoon te houden. Daarnaast is het makkelijk toepasbaar en al geïnstalleerd binnen één dag.

De mogelijkheden met PVC op de trap zijn enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld de PVC visgraat vloer die u beneden heeft liggen in dezelfde kleur doortrekken op de trap. Maar mocht u iets anders zoeken dan hetgeen wat u als heeft liggen kan er ook worden gekozen voor een moderne uitstraling met betonlook PVC op de trap. Daarnaast iedere kleur die beschikbaar is in PVC ook te leggen op de trap, waardoor de keuze in kleuren en designs enorm is. Ook zijn er speciale trapsets van PVC ontwikkeld, hierdoor zijn er grotere stroken PVC waardoor er geen twee stroken PVC tegen elkaar komen aan te liggen en de trede dus naadloos kan worden gelegd. Er zijn verschillende kleuren profielen waardoor er vele combinaties mogelijk zijn. PVC op de trap heeft u al vanaf €110 per trede inclusief het leggen en de materialen. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is op de trap, kom dan gerust eens kijken in onze showroom!

2ec4a0b5-a7dd-40ef-b65c-27983b1da11b
20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Trap renoveren met tapijt

Is uw huidige trap toe aan een nieuwe look dan is tapijt een interessante mogelijkheid!

Tapijt op de trap heeft erg veel voordelen ten opzichte van andere trapbekleding. Zo heeft tapijt op de tapijt loopcomfort, heeft het een isolerende werking en is het de meest betaalbare optie van trapbekleding. Met tapijt op de trap kunt u zorgen voor een luxe uitstraling en is vergelijkbaar in vele kleuren en soorten. Een trap voorzien met tapijt is binnen één dag gebeurt, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe uitstraling van de trap.

Het belangrijkste voordeel van tapijt op een trap is dat de geluidsdemping wanneer er iemand de trap op loopt erg wordt verbeterd. Hierdoor is het geen probleem meer wanneer er iemand de trap op rent. Daarnaast is tapijt op te verkrijgen in antislip en is het uiteraard zacht waardoor tapijt ook nog eens de veiligste optie is voor op de trap. Over het algemeen slijt tapijt wel wat sneller dan andere soorten trapbekledingen, maar met regelmatig stofzuigen en ondertapijt onder uw tapijt kunt u jaren lang genieten van tapijt op de trap. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden met de trap zoals de zijkanten van uw trap bekleden met tapijt, maar ook een open of dichte trap zijn eenvoudig te bekleden met tapijt. Een trap bekleden met tapijt heeft u al vanaf €500, dit is afhankelijk van het tapijt wat u kiest, het soort trap en het aantal treden. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is op de trap, kom dan gerust is kijken in onze showroom!

20220715_Koningsvloerenwebsite_032