Vloeren Veghel

Vloeren Veghel

Vloer kopen of vloer leggen in Veghel

Divider Image

Wilt u een vloer kopen of bent u op zoek naar een specialist die een vloer voor u kan leggen in Veghel? Vloerenwinkel Konings Vloeren is dan het juiste adres! Wij zijn een echt familiebedrijf met veel kennis en ervaring met het leggen van vloeren. U kunt ons inschakelen voor vloeren in uw bedrijf en in uw woning. Wij bieden PVC vloeren, vinyl vloeren en laminaat vloeren. Tevens kunt u ons inschakelen voor traprenovatie. Weet u niet precies welke vloer voor u geschikt is? Bel ons en maak een afspraak voor vrijblijvend advies!

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

PVC vloer laten leggen in Veghel

Divider Image

Eén van de specialiteiten die Konings Vloeren u in Veghel kan bieden, is het leggen van PVC vloeren. Wij leggen PVC vloeren van kwalitatief hoogwaardige merken. PVC is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en patronen, zoals een houtdesign. Voordelen van PVC vloeren is dat ze slijtvast zijn, waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben en minder snel krassen. Daarnaast werken ze geluidsisolerend.

Tevens houden PVC vloeren beter warmte vast dan vloeren met laminaat of tegels. PVC vloeren zijn geschikt voor in uw badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer, maar ze zijn ook zeer goed toepasbaar in bedrijven.

Tapijt of vinyl vloer kopen

Divider Image

Wilt u een vinyl vloer of een tapijt kopen of laten leggen in Veghel? Ook dan kunt u prima terecht bij Konings Vloeren. Bij vinyl vloeren heeft een ruime keuze aan kleuren en patronen voor een vriendelijke prijs. Een ander voordeel van vinyl vloeren is dat ze geluiddempend zijn en dat ze makkelijk zijn schoon te houden.

Tevens zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Heeft u geen vloerverwarming? Dan kan het wellicht aantrekkelijker zijn om te kiezen voor tapijt. Het voordeel van tapijt is dat het altijd warm en zacht aan de voeten is. Daarnaast geeft tapijt uw interieur een warme uitstraling.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Trap renoveren

Divider Image

Bij Konings Vloeren kunt u voor uw woning of pand in Veghel niet alleen terecht voor het leggen maar vloeren, maar ook voor het renoveren van uw trap. Een goede mogelijkheid is om uw trap met PVC te renoveren.

Het grootste voordeel van PVC is dat het uw trap een geluiddempende werking geeft. Daarnaast slijt PVC minder snel en is het zeer eenvoudig te reinigen. Doordat alle treden naadloos op elkaar aansluiten, hopen vocht en vuil zich minder snel op.

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Veghel!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Veghel een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel erg tevreden en raden Koningsvloeren dan ook zeker aan!