Vloeren Uden

Vloeren Uden

Een vloer leggen of vloer kopen in Uden

Divider Image

Bent u in Uden op zoek naar een specialist in het leggen van vloer? Of bent u op zoek naar professionals die u vrijblijvend advies geven bij het kopen van de beste vloer? Dan bent u bij vloerenwinkel Konings Vloeren aan het goede adres! Konings Vloeren is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Bij onze vloerenwinkel kunt terecht voor PVC vloeren, vinyl vloeren en laminaat vloeren. Daarnaast renoveren wij trappen en leggen wij tapijt in uw woning of bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies over de beste vloer.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
20220715_Koningsvloerenwebsite_023-min

Een PVC vloer laten leggen Uden

Divider Image

PVC vloeren vormen een specialiteit van vloerenwinkel Konings Vloeren. PVC vloeren hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. Ze krassen minder snel, zijn minder gehorig en zijn slijtvast, waardoor u er minder onderhoud aan hebt.

PVC vloeren zijn daardoor niet alleen geschikt voor uw woning, maar ook voor uw bedrijf. In woningen zijn PVC vloeren zeer geschikt voor de badkamer, keuken of slaapkamer. Heeft u interesse in een PVC vloer in Uden? Dan kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies voor de beste vloer.

Tapijt of vinyl vloer laten leggen in Uden

Divider Image

Wilt u in Uden een tapijt of vinyl vloer laten leggen? Ook dan bent u bij vloerenwinkel Konings Vloeren aan het goede adres. Het voordeel van tapijt in vergelijking met andere vloeren is dat het zacht en warm aan de voeten is en dat het ook uw interieur een warme uitstraling geeft.

Vinyl vloeren hebben weer andere voordelen. Ze zijn prijsvriendelijk, makkelijk schoon te maken, niet koud en geluidsdempend. Heeft u interesse in een tapijt of vinyl vloer in uw bedrijf of woning in Uden? Dan komen wij graag langs voor vrijblijvend advies. Tevens kunt u contact met ons opnemen voor het egaliseren van uw vinyl vloer.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Traprenovatie

Divider Image

Konings Vloeren in Uden biedt ook traprenovatie aan. Wellicht is uw trap aan vernieuwing toe. Een goede optie is om uw trap te renoveren met PVC. Dankzij renovatie met PVC kunnen wij uw trap elke gewenste kleur geven. Een ander voordeel van renovatie met PVC is dat uw trap een geluiddempende werking krijgt.

Verder is een PVC trap eenvoudiger te reinigen, doordat vocht en vuil zich minder snel ophopen. Tot slot slijt een trap die is gerenoveerd met PVC minder snel.

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Uden!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Uden een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!