skip to Main Content

Vloeren Schaijk

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Bij Konings Vloeren koopt u de mooiste vloeren in Schaijk

Wilt u ook dat een expert uw tapijt, laminaat, PVC of vinyl vloeren komt leggen? Bezoek dan eens vloerenwinkel Konings Vloeren nabij Schaijk. Al lange tijd zijn wij actief met het leggen van de beste vloeren bij zakelijke klanten en particulieren.

Wij vinden uitstekend klantcontact en persoonlijke communicatie erg belangrijk. Als familiebedrijf zorgen we graag goed voor elkaar en zeker ook voor onze klanten. Om die reden heeft u één aanspreekpunt en komt dezelfde persoon bij u in Schaijk de vloeren inventariseren, inmeten en leggen. Bent u nog op zoek naar een vloerenwinkel voor traprenovatie in Schaijk? Ook dan kunt u contact met ons opnemen

Vinyl vloer kopen – isolerend en onderhoudsvriendelijk

Bij bepaalde ruimtes is het erg handig als de vloer sterk is, onderhoudsvriendelijk, warm aan de voeten en geluiddempend. Voor deze ruimtes kunt u het beste een vinyl vloer kopen. Voorbeeld van een dergelijke ruimte is een kinderkamer.

Een sterke, maar mooie vinyl vloer kunt u door Konings Vloeren laten leggen. Controleer van tevoren of uw ondergrond wel spiegelglad is, want bij vinyl vloeren kunt u elke oneffenheid goed zien. Mocht uw vloer niet egaal zijn, dan komen wij deze eerst bij u egaliseren voordat we de vinyl vloer komen leggen.

Konings Vloeren

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Schaijk

Kwalitatief tapijt voor bedrijven en particulieren

Een koude en kille ruimte krijgt al snel meer warmte en gezelligheid als u hier tapijt laat leggen. Om die reden blijft tapijt populair bij veel huishoudens en bedrijven in Schaijk.

Bij onze vloerenwinkel kunt u sterk en goed tapijt kopen dat goed te onderhouden is. Wanneer u contact met ons opneemt komen we graag langs voor advies op maat en een vrijblijvende offerte, die u al binnen 24 uur kunt ontvangen.

Konings Vloeren is specialist in PVC vloeren

Konings Vloeren verkoopt uitsluitend kwalitatief goede vloeren en dat geldt met name voor onze PVC vloeren. In PVC vloeren leggen zijn wij gespecialiseerd. Dat is niets voor niets, want PVC blijft groeien in populariteit doordat het onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluidsisolerend is.

Vergeet ook niet dat de PVC vloeren anno nu er prachtig uitzien. Vooral de vloeren met de gewilde houtlook zijn niet van echt hout te onderscheiden. PVC is daarom ook zeer geschikt voor een traprenovatie omdat het sterker is dan hout, maar het wel dezelfde knusse look heeft. Voor meer informatie kunt u bellen vanuit Schaijk.

Vloeren winkel vloeren leggen Schaijk

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Schaijk!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Schaijk een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Neem direct contact op voor uw vloer in Schaijk

Wilt u een sterke en onderhoudsvriendelijke vloer in Schaijk? Neem dan contact op met Konings Vloeren om bij ons uw tapijt, PVC, vinyl of laminaat vloeren te kopen.

Wij verrichten ook traprenovaties. Bij ons krijgt u uitstekende service, scherpe prijzen, een offerte binnen 24 uur, advies op maat en één contactpersoon. Interesse? Bel vanuit Schaijk naar 0412-202947 of stuur een e-mail naar mark@koningsvloeren.nl.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top