skip to Main Content

Vloeren Rosmalen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Bij Konings Vloeren vindt u de beste vloeren in Rosmalen

Wilt u een expert in vloeren die uw laminaat, tapijt, vinyl of PVC vloeren komt leggen? Kom dan eens langs bij vloerenwinkel Konings Vloeren. In Rosmalen en omgeving zijn wij al enige tijd expert in het leggen van kwalitatief goede vloeren bij particuliere en zakelijke klanten. Wij hechten veel waarde aan goed klantencontact en duidelijk communicatie. Wij zorgen als familiebedrijf graag voor elkaar en voor de klanten. Daarom zijn de lijnen kort en komt altijd dezelfde persoon bij u in Rosmalen de vloeren inventariseren, inmeten en leggen. Zoekt u nog een vloerenwinkel voor traprenovatie in Rosmalen? Ook dan kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Vinyl vloer kopen – onderhoudsvriendelijk en isolerend

Op kamers waar het belangrijk is dat de vloer tegen een stootje kan, makkelijk is schoon te maken, geluiddempend is en toch warm aan de voeten, kunt u het beste kiezen voor een vinyl vloer. Bijvoorbeeld in de kinderkamer.

Bij Konings Vloeren kunt u prachtige vinyl vloeren kopen. Heeft u al gecontroleerd of uw ondergrond spiegelglad is en compleet vrij van oneffenheden? Als dat niet het geval is, dan is het echt nodig dat de vloer geëgaliseerd wordt. Dit klusje kunnen we uiteraard voor u opknappen. Daarna zullen we een mooie vinyl vloer leggen.

Vloeren winkel vloeren leggen Rosmalen

Konings Vloeren

Konings Vloeren, dé specialist in PVC vloeren

Alle vloeren zijn van de beste kwaliteit, en dat geldt vooral voor onze PVC vloeren aangezien we hierin gespecialiseerd zijn. Dat is niet zonder reden, want PVC vloeren worden steeds populairder omdat ze slijtvast, onderhoudsvriendelijk en geluidsisolerend zijn.

Bij ons kunt u PVC vloeren kopen van de beste merken en kunt u kiezen uit vele kleuren en dessins. Zoals bijvoorbeeld de gewilde houtlook, die werkelijk niet van echt hout te onderscheiden is. Dit maakt PVC ook uitermate geschikt voor een traprenovatie bij u in Rosmalen. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.

Kwalitatief tapijt voor particulieren en bedrijven

De reden waarom veel particulieren en bedrijven nog steeds regelmatig tapijt kopen is omdat tapijt de ruimte een warme en knusse uitstraling geeft.

Als u goed en sterk tapijt laat leggen kan deze lang mee en is die redelijk goed te onderhouden. Dit tapijt kunt u kopen bij Konings Vloeren.

Wanneer u contact opneemt komen we graag bij u in Rosmalen langs voor advies en een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u al binnen 24 uur.

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Rosmalen

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Rosmalen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Rosmalen een nieuwe vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Rosmalen

Wilt u een mooie, sterke en onderhoudsvriendelijk vloer in Rosmalen? Schakel dan Konings Vloeren in om daar uw laminaat, tapijt, PVC of vinyl vloeren te kopen. Ook voor traprenovatie staan we voor u paraat. Bij ons krijgt u een excellente service, één contactpersoon, scherpe prijzen en advies op maat. De offerte ontvangt u binnen 24 uur. Interesse? Bel vanuit Rosmalen: 0412-202947. E-mail: mark@koningsvloeren.nl.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top