Vloeren Ravenstein

Vloeren Ravenstein

Konings Vloeren legt uw vloeren zorgvuldig en snel in Ravenstein

Divider Image

Wilt u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl in Ravenstein leggen? Konings Vloeren is uw snelle vloerspecialist! Met onze jarenlange ervaring in het leggen van echte kwaliteitsvloeren, hebben wij al vele zakelijke en particuliere klanten blij gemaakt. Uitstekende service en een persoonlijke benadering is waar wij voor staan. Wij definiëren ons bedrijf als een echt familiebedrijf, dat niet alleen zorg draagt voor elkaar, maar ook voor onze klanten. Bij de keuze voor onze vloerenwinkel, krijgt u een centraal aanspreekpunt toegewezen. Hij of zij zal uw vloeren inventariseren, inmeten en vervolgens leggen. Wenst u een traprenovatie in Ravenstein? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

De vinyl vloer: optimale isolatie en onderhoudsvriendelijk

Divider Image

Een sterke vloer kan in diverse ruimtes zeer wenselijk zijn. Neem bijvoorbeeld een kinderkamer. Men kiest dan het liefst voor een vloer die zowel onderhoudsvriendelijk en geluiddempend als warm onder de voeten is. De vinyl vloer voldoet aan deze eisen. Konings Vloeren specialiseert zich in het leggen van sterke en mooi afgewerkte vinyl vloeren.

Denk er echter aan de vinyl vloer op een gladde ondervloer te leggen, omdat op deze vloeren oneffenheden sneller te zien zijn. Is uw ondervloer oneffen? Dan komen wij deze graag eerst egaliseren voordat wij een nieuwe vinyl vloer leggen.

Meer sfeer met een hoogwaardig tapijt

Divider Image

Tapijt staat bekend als een ware sfeermaker in een ruimte die anders koud of kil zou kunnen aanvoelen. Tapijt is dan ook een trend in vele bedrijfspanden en woningen in Ravenstein en omgeving.

Het tapijt dat wij aanbieden is sterk en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor een advies op maat of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. U ontvangt deze dan al binnen 24 uur van ons.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Ook uw specialist in PVC vloeren

Divider Image

Konings Vloeren is tevens een specialist in PVC vloeren. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren, die populair zijn om haar onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid en geluidsisolerende werking. Ook zien deze vloeren er tegenwoordig steeds prachtiger uit.

Zo zijn de vloeren met houtlook werkelijk niet te onderscheiden van het echte hout. Zo groot is de gelijkenis. PVC is daarbij ook geschikt materiaal voor uw traprenovatie, doordat dit sterker is dan hout en langer meegaat. Ook brengt dit materiaal een geheel eigen sfeer met zich mee. Bel of mail ons direct voor meer informatie!

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Ravenstein!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Ravenstein een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!