Visgraatvloer Kantoor Steroyd in Uden

project Description
  • 0
  • maart 4, 2018

PROJECTEN

Visgraatvloer Kantoor Steroyd in Uden

Divider Image

Niet veel mensen weten het, maar sinds kort worden de films van o.a. Davina Michelle, Bankzitters en Defqon 1 aan de Protonenlaan 5 in Uden in elkaar geknutseld door Steroyd. Een mooie plek, waar we deze prachtige visgraatvloer mochten leggen. Vertel eens Juup, blij mee? En hoe kwam je eigenlijk bij ons terecht?

Juup deelt zijn ervaring:

Zeker blij mee! En dat we bij jullie langskwamen is niet zo gek, want Mart van Konings Vloeren is mijn broer. Dus toen we tijdens de verbouwing van het kantoor op zoek gingen naar een vloer gingen we natuurlijk bij Konings Vloeren langs. Het blijft toch je broer he!;)

Ondertussen bezochten we ook andere showrooms. We zijn met meerdere mensen en wilden toch zien wat er allemaal te koop is. Het verbouwen van je kantoor doe je misschien maar één keer in de tien jaar, dus dan moet het wel écht goed zijn.

Het aanbod in de meeste showrooms was redelijk gelijk. Daarbij vonden we het zelf prettig dat Konings Vloeren de vloeren ook kwam leggen en eigen vloerenleggers in dienst heeft. Toen ook de prijs goed bleek te zijn, was de keuze voor ons snel gemaakt.

Konings Vloeren heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Ze kwamen afspraken na, werkte netjes en toen we een paar weken later nog iets aangepast wilden hebben, was dat geen enkel probleem. De foto’s spreken voor zich. We zijn super blij met de vloer in ons kantoor en zouden iedereen Konings Vloeren aanraden!

Juup van Lokven
oprichter en eigenaar van Steroyd

Visgraatvloer voor kantoor Steroyd in Uden

Impressie

Divider Image
2024_03_KoningsVloeren_Socials_KantoorSteroyd3
2024_03_KoningsVloeren_Socials_KantoorSteroyd4
2024_03_KoningsVloeren_Socials_KantoorSteroyd2