Vloeren Oss

Vloeren Oss

Vloeren leggen of kopen in Oss

Divider Image

Wil u in Oss een vloer laten leggen of kopen? Dan bent u bij vloerenwinkel Konings Vloeren aan het goede adres! Bij ons kunt u terecht voor PVC vloeren, vinyl vloeren, laminaat vloeren en het leggen van tapijt. Tevens kunt u bij ons terecht voor een traprenovatie. Konings Vloeren is een echt familiebedrijf met ruime kennis en ervaring. Bent u op zoek naar een woningstoffeerder in Oss die de beste kwaliteit biedt? Neem dan snel contact met ons op.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

Een PVC vloer laten leggen in Oss

Divider Image

Konings Vloeren in Oss is specialist in het leggen van PVC vloeren. PVC vloeren bieden vele voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld slijtvast, waardoor u er weinig onderhoud aan hebt. PVC vloeren krassen minder snel dan vloeren van bijvoorbeeld laminaat of tegels.

Tevens voorkomen PVC vloeren geluidsoverlast. Ze isoleren geluid, waardoor ze minder gehorig zijn. PVC vloeren zijn bijzonder geschikt voor in de badkamer, keuken, slaapkamer.

PVC vloeren zijn echter ook zeer geschikt voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor advies voor de beste vloer.

Tapijt laten leggen

Divider Image

Bij Konings Vloeren in Oss kunt u niet alleen terecht voor het laten leggen van vloeren. Tapijt leggen of tapijt kopen is bij ons ook mogelijk. Een voordeel van tapijt is dat het een zachte en warme uitstraling heeft. Verder is tapijt warmer dan een harde vloer. Daardoor is tapijt een prima keuze voor als u geen vloerverwarming in huis heeft en het snel koud hebt. Bij Konings Vloeren kunt u terecht voor vrijblijvend advies over het beste tapijt voor uw woning of bedrijf.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032
9204524747_sfeer_4-min

Vinyl vloer leggen

Divider Image

Bij Konings Vloeren in Oss kunt u ook terecht voor het leggen van vinyl vloeren. Het voordeel van vinyl vloeren is dat ze makkelijk zijn schoon te maken, niet koud zijn en geluiddempend zijn.

Tevens zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Konings Vloeren biedt ook de mogelijkheid om uw vinyl vloer te egaliseren.

Traprenovatie

Divider Image

Is uw trap aan renovatie toe? Ook dan kunt u terecht bij Konings Vloeren. Een goed idee is bijvoorbeeld om uw trap te renoveren met PVC.

Het grootste voordeel van een PVC trap is dat deze geluiddempend werkt. Verder slijt een PVC trap minder snel en is een PVC trap makkelijker te reinigen.

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Oss!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Oss een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!