Leuke nieuwtjes

Leuke nieuwtjes

Leuke nieuwtjes

Ontmoet onze nieuwe vloerenlegger:
Mark Kradolfer

Als je uit de buurt komt, dan ken je ‘m misschien wel. Een Ossenaar die al bijna zijn hele leven vloeren legt. Voor ons een oude bekende die met z’n gezelligheid al regelmatig aansloot op de vrijdagmiddagborrel. Maar vooral een échte vakman die met al z’n kennis en kunde perfect in ons team past. Maak kennis met onze nieuwe vloerenlegger Mark Kradolfer.

Mark vertelt:

Met een oude bekende bedoelen jullie dat we elkaar al lang kennen toch? Haha! We kennen elkaar inderdaad al een tijdje. Ik denk dat ik Mark en Mart allebei al wel een dikke 10 jaar ken. Mart heb ik zelfs in een vorig leven nog leren snijden en met Mark heb ik altijd contact gehouden. We zagen elkaar elke week wel. Mooi een beetje bijbuurten. Kom toch bij ons werken, zei hij dan elke keer. Maar als je ergens ruim 14 jaar werkt, ga je ook niet zomaar weg.

Twee maanden geleden was het moment dan toch daar. Het is gewoon een kei mooi team vol met vakmannen hier. En ik kan nu ook mooi op het fietsje naar het werk. Ik woon een paar minuten van Konings Vloeren vandaan. Maar hoe het bevalt is toch altijd afwachten.

"We hebben hier allemaal hetzelfde
doel voor ogen: zorgen dat de klant tevreden is"

De eerste twee maandjes zitten erop en het precies wat ik ervan verwachtte. Het is hier allemaal net wat kleiner en wat hechter. Iedereen helpt elkaar en heeft hetzelfde doel voor ogen: zorgen voor tevreden klanten. Dat zit ‘m soms in kleine dingen. Daarbij is het mooi dat ik naast het vloeren leggen nu ook binnenzonwering installeer. Dat maakt het werk diverser. Daar houd ik wel van.

Ook buiten het werk om vind ik meerdere dingen leuk. Ik zoek graag de gezelligheid op en ben bijna altijd wel onder de mensen. Leuke dingen doen met m’n vrouw en kindjes. Of op zaterdag als ik hondentraining geef. Eigenlijk alleen elke woensdag als ik ga hardlopen niet. Dat vind ik trouwens ook het mooie van vloeren leggen. Je komt op veel plekken en ziet mensen. Kei mooi!

"Misschien zien we elkaar
binnenkort wel!"

Het bevalt me dus super zo hier in Berghem. Ik heb zin om nog flink wat vloeren te gaan leggen. Dat gaat helemaal goedkomen! Heb je een vloer nodig, kom zeker eens bij Konings Vloeren kijken. Dan zien we elkaar misschien binnenkort wel en beloof ik dat de vloer er strak in komt te liggen!

Groeten,

Mark Kradolfer