skip to Main Content

Vloeren Nistelrode

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren legt uw vloeren zorgvuldig en snel in Nistelrode

Wilt u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren laten leggen in Nistelrode? Konings Vloeren legt uw vloer zorgvuldig en snel! Wij beschikken over jaren ervaring in het leggen van vloeren van hoogwaardige kwaliteit bij particuliere en zakelijke klanten.

Wij staan voor uitstekende service en een persoonlijke benadering. Ons bedrijf is een familiebedrijf. Wij zorgen dus goed voor elkaar en voor onze klanten. Kiest u voor onze vloerenwinkel, dan krijgt u een centraal aanspreekpunt dat uw vloeren zal inventariseren, inmeten en leggen. Ook voor uw traprenovatie in Nistelrode bent u bij ons aan het juiste adres!

De vinyl vloer: onderhoudsvriendelijk en isolerend

Voor bepaalde ruimtes, zoals een kinderkamer, is een sterke vloer wenselijk. Een vloer die geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en warm onder de voeten is. Dat is de vinyl vloer.

Konings Vloeren is erin gespecialiseerd sterke en mooie vinyl vloeren te leggen. Draag echter zorg voor een gladde ondervloer, want op een vinyl vloer zijn oneffenheden sneller te zien. Als er sprake is van een oneffen vloer in uw ruimte, komen wij deze vloer graag egaliseren alvorens wij uw nieuwe vinyl vloer leggen.

Vloeren winkel vloeren leggen Nistelrode

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Nistelrode

Hoogwaardig tapijt voor meer sfeer

Tapijt brengt veel sfeer in een doorgaans kille of koude ruimte. Dit maakt tapijt tot een trend in bedrijven en woningen in en rondom Nistelrode.

In onze vloerenwinkel verkopen wij onderhoudsvriendelijk en sterk tapijt.

Neem contact met ons op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u dan van ons binnen 24 uur.

Specialist in PVC vloeren

Wist u dat wij een ware specialist in PVC vloeren zijn? Wij leveren enkel hoogwaardige PVC vloeren. Deze vloeren zijn populair door de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolerende werking. En tegenwoordig zien deze vloeren er steeds mooier uit.

De vloeren met houtlook zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden, zoveel gelijkenis vertonen ze. PVC is daarbij zeer geschikt voor uw traprenovatie. Dit doordat het materiaal sterker is dan hout, langer meegaat en voor een geheel eigen sfeer zorgt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Konings Vloeren

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Nistelrode!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Nistelrode een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Ja, ik wil een nieuwe vloer in Nistelrode!

Wenst u ook een nieuwe vloer of tapijt in uw woning of pand in Nistelrode? En maakt u het liefst de keuze voor onderhoudsvriendelijk kwaliteitsmateriaal? Kies voor uw
tapijt, PVC, vinyl of laminaat vloeren voor Konings Vloeren. Ook bij uw traprenovatie staan wij voor u klaar. Ga voor uitmuntende service, scherpe prijzen, advies op maat en een snelle offerte bij onze vloerenwinkel. Bel ons via 0412-202947 of mail naar mark@koningsvloeren.nl. Wij komen dan graag bij u in Nistelrode, waar wij uw gekozen vloer inmeten en leggen!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top