skip to Main Content

Vloeren Nijmegen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Sterke vloeren in Nijmegen vindt u bij Konings Vloeren

Zoekt u een goede vloerenwinkel nabij Nijmegen die sterke en mooie vinyl vloeren, PVC vloeren, tapijt of laminaat kan leggen? Konings Vloeren is al lange tijd actief met het leggen van kwalitatief goede vloeren bij zakelijke klanten en particulieren in Nijmegen en omgeving. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf die kwaliteit en goed klantencontact hoog in het vaandel heeft staan. Om die reden heeft u bij ons één aanspreekpunt en komt altijd dezelfde persoon uw vloeren inventariseren, inmeten en leggen. U kunt ons ook benaderen voor traprenovatie in Nijmegen.

Vinyl vloer leggen – geluiddempend en onderhoudsvriendelijk

Een vinyl vloer is perfect voor diverse soorten ruimtes, met name voor een kinderkamer. Vinyl is namelijk geluiddempend, makkelijk schoon te maken en het voelt niet koud aan.

Wanneer u een vinyl vloer wilt (laten) leggen, is het belangrijk dat de ondervloer spiegelglad is en compleet vrij van oneffenheden. Daarom komen wij niet alleen bij u langs om de vinyl vloer te leggen, maar zullen we desgewenst ook de ondervloer egaliseren.

Vloeren winkel vloeren leggen Nijmegen

Konings Vloeren

Uw PVC vloeren kopen bij de specialist

Konings Vloeren is al vele jaren dé specialist in PVC vloeren. U kunt bij ons PVC vloeren kopen van vooraanstaande merken zoals Tarkett, Therdex, Gelasta en Belakos. PVC is sterk en mooi materiaal dat in vele kleuren en dessins verkrijgbaar is.

Ook kunt u bij ons PVC vloeren kopen met een waanzinnige houtlook die niet van echt hout te onderscheiden is. PVC is slijtvast, onderhoudsarm en geluidsisolerend en daarom steeds populairder geworden in Nijmegen. Het is overigens ook erg geschikt materiaal voor een traprenovatie, omdat het sterker is dan hout, maar er wel net zo uitziet als hout.

Zacht en sterk tapijt kopen en laten leggen

Tapijt is nog steeds populair bij veel bedrijven en huishoudens. Dat komt doordat tapijt een warme en knusse uitstraling geeft. Tevens is tapijt zacht en warm en daarom ideaal voor bedrijven en woningen die niet beschikken over vloerverwarming.

Wilt u graag kwalitatief goed tapijt kopen, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag met passend advies over welk tapijt het beste in uw woning past. Als u wilt kunnen we binnen 24 uur een offerte sturen voor uw nieuwe tapijt in Nijmegen.

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Nijmegen

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Nijmegen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Nijmegen een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Konings Vloeren helpt u aan de mooiste en beste vloer in Nijmegen

U kunt ons vanuit Nijmegen benaderen voor traprenovatie, tapijt en de beste laminaat, PVC en vinyl vloeren. Wij bieden u graag kwaliteit, een excellente service en klantvriendelijkheid. Interesse? Contacteer ons vanuit Nijmegen voor een vrijblijvende offerte (binnen 24 uur!) of advies. Telefoonnummer: 0412-202947. E-mail: mark@koningsvloeren.nl.

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top