Leuke nieuwtjes

Leuke nieuwtjes

Leuke nieuwtjes

Mark en Mart:
van maatjes naar compagnons.

Als je elkaar meer dan 15 jaar kent, weet je wat je aan elkaar hebt. Toen Mark twee jaar geleden door de groei van KoningsVloeren besloot om op zoek te gaan naar een compagnon, was het dan ook meteen duidelijk wie hij daarvoor ging bellen: Mart van Lokven. Waar een bakje koffie allemaal niet toe kan leiden, toch Mart?

Mart vertelt daarover:

Haha, inderdaad ja! Ik ken Mark al meer dan mijn halve leven. De laatste jaren spraken we elkaar bijna dagelijks. Aan de ene kant omdat ik als vertegenwoordiger van Cotab bij hem over de vloer kwam. Maar aan de andere kant ook omdat we het altijd goed met elkaar kunnen vinden. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen en zitten snel op één lijn. Maar ik was toch wel verrast toen hij belde voor een bakkie koffie en met de vraag kwam om compagnons te worden.

Mark vertelt verder: haha ja, dat snap ik wel. Het spookte bij mij natuurlijk al een tijdje door mijn hoofd. Door de groei van KoningsVloeren kon ik wel iemand aan mijn zijde gebruiken. Maar het is natuurlijk een stap die je niet zomaar eventjes neemt. Toch voelde het na het gesprek met Mart meteen goed. Hij was meteen enthousiast en zag het volgens mij ook meteen voor zich om compagnons te worden. Toen is het allemaal vrij snel gegaan.

"Als ik dit ging doen, wilde ik natuurlijk gas gaan geven"

Mart vertelt: je kent elkaar natuurlijk al lang en weet wat je aan elkaar hebt. Het was vooral kijken hoe we de toekomst voor ons zagen. Want als ik dit ging doen, wilde ik natuurlijk gas gaan geven. Mark dacht daar precies hetzelfde over.

Mark vertelt verder: dat is ook aardig gelukt toch? De eerste weken was het even wennen, maar als snel viel allemaal op z’n plek. Mart heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt. Ik ben echt super blij met hoe het de afgelopen jaren is gegaan. Het loopt als een trein. Klanten blij, we mogen mooie projecten maken en van alle kanten horen we positieve geluiden. Dus belooft nog wat!

Mart: Deze twee jaren beloven inderdaad veel goeds. Ik ben hartstikke blij met de stap die we twee jaar geleden hebben genomen. Op naar nog meer mooie projecten en tevreden klanten. We gaan er ook dit jaar weer een mooi jaar van maken!

Groeten,

Mark Konings & Mart van Lokven