Vloeren Heesch

Vloeren Heesch

Een vloer laten leggen in Heesch?

Divider Image

Bent u op zoek naar een specialist in of nabij Heesch om uw vloer te laten leggen? Dan bent u bij Konings Vloeren aan het goede adres. Wij zijn een vloerenwinkel met veel kennis en ervaring op het gebied van PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt. Wij leggen de vloer voor u in uw bedrijf of woning. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het renoveren van uw trap. Uiteraard bieden wij ook vrijblijvend advies voor als u niet precies weet welke vloer het meest geschikt is voor uw woning of bedrijf. Bel ons voor advies, een offerte binnen 24 uur is mogelijk.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

Specialist in PVC vloeren leggen in Heesch

Divider Image

Konings Vloeren is in de omgeving van Heesch de specialist in PVC vloeren. PVC vloeren hebben verschillende voordelen.

Ze zijn slijtvast en hebben bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast krassen ze minder snel en houden ze beter warmte vast dan vloeren met laminaat of tegels.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor in keukens, badkamers, slaapkamers en woonkamers maar doen het ook prima in bedrijven. Verder is PVC beschikbaar in vrijwel alle kleuren en patronen.

Vinyl of tapijt laten leggen

Divider Image

Konings Vloeren uit Heesch is ook in te schakelen voor het leggen van vinyl vloeren en voor het leggen van tapijt. Het voordeel van vinyl vloeren is dat ze makkelijk zijn schoon te houden en dat ze geluiddempend zijn. Daarnaast is een vinyl vloer prima geschikt bij vloerverwarming.

Als u geen vloerverwarming heeft, is tapijt wellicht een betere keuze voor u. Tapijt heeft als voordeel dat het warm en zacht aan de voeten is. Tevens zorgt tapijt ervoor dat uw interieur een warme uitstraling krijgt.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Renoveren van uw trap

Divider Image

Is uw trap oud en versleten en toe aan vernieuwing? Ook voor traprenovatie bij in of in de omgeving van Heesch is Konings Vloeren inzetbaar. Een goede optie is om uw trap te renoveren met PVC.

Een voordeel van renovatie met PVC is dat het een geluiddempende werking op uw trap heeft. Verder slijt uw trap minder snel met PVC en is uw PVC trap eenvoudiger te reinigen.

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Heesch!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Heesch een nieuwe vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en raden Konings Vloeren dan ook  zeker aan!