skip to Main Content

Vloer Heesch

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Een vloer laten leggen in Heesch?

Bent u op zoek naar een specialist in of nabij Heesch om uw vloer te laten leggen? Dan bent u bij Konings Vloeren aan het goede adres. Wij zijn een vloerenwinkel met veel kennis en ervaring op het gebied van PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt. Wij leggen de vloer voor u in uw bedrijf of woning. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het renoveren van uw trap. Uiteraard bieden wij ook vrijblijvend advies voor als u niet precies weet welke vloer het meest geschikt is voor uw woning of bedrijf. Bel ons voor advies, een offerte binnen 24 uur is mogelijk.

Specialist in PVC vloeren leggen in Heesch

Konings Vloeren is in de omgeving van Heesch de specialist in PVC vloeren. PVC vloeren hebben verschillende voordelen.

Ze zijn slijtvast en hebben bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast krassen ze minder snel en houden ze beter warmte vast dan vloeren met laminaat of tegels.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor in keukens, badkamers, slaapkamers en woonkamers maar doen het ook prima in bedrijven. Verder is PVC beschikbaar in vrijwel alle kleuren en patronen.

Konings Vloeren

Vloeren winkel vloeren leggen Heesch

Vinyl of tapijt laten leggen

Konings Vloeren uit Heesch is ook in te schakelen voor het leggen van vinyl vloeren en voor het leggen van tapijt. Het voordeel van vinyl vloeren is dat ze makkelijk zijn schoon te houden en dat ze geluiddempend zijn. Daarnaast is een vinyl vloer prima geschikt bij vloerverwarming.

Als u geen vloerverwarming heeft, is tapijt wellicht een betere keuze voor u. Tapijt heeft als voordeel dat het warm en zacht aan de voeten is. Tevens zorgt tapijt ervoor dat uw interieur een warme uitstraling krijgt.

Renoveren van uw trap

Is uw trap oud en versleten en toe aan vernieuwing? Ook voor traprenovatie bij in of in de omgeving van Heesch is Konings Vloeren inzetbaar. Een goede optie is om uw trap te renoveren met PVC.

Een voordeel van renovatie met PVC is dat het een geluiddempende werking op uw trap heeft. Verder slijt uw trap minder snel met PVC en is uw PVC trap eenvoudiger te reinigen.

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Heesch

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Heesch!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Heesch een nieuwe vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en raden Konings Vloeren dan ook  zeker aan!

Neem contact op met vloerenwinkel Konings Vloeren in Heesch

Op zoek naar een ervaren specialist in PVC vloeren, vinyl vloeren en laminaat vloeren? Of naar een expert in het renoveren voor uw trap of het leggen van tapijt? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0412-202947 of stuur een e-mail naar mark@koningsvloeren.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies voor uw woning of pand in Heesch!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top