skip to Main Content

Vloeren Grave

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren legt uw vloeren snel en secuur in Grave

Wilt u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren laten leggen in Grave? Konings Vloeren legt uw vloer snel en op secure wijze. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het leggen van kwaliteitsvloeren bij zowel zakelijke klanten als particulieren.

Persoonlijke communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en hebben zorg voor elkaar en onze klanten. Bij ons krijgt u een centraal aanspreekpunt. Deze persoon komt bij u de vloeren inventariseren, inmeten en leggen. Ook voor een traprenovatie in Grave zijn wij de aangewezen vloerenspecialist.

De onderhoudsvriendelijke en isolerende vinylvloer

In bepaalde ruimtes is een sterke vloer zeer gewenst. Een vloer die onderhoudsvriendelijk en geluiddempend is en warm aanvoelt onder de voeten. De vinylvloer is zo’n vloer. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Wij leggen sterke en mooie vinylvloeren.

Draag echter zorg voor een gladde ondervloer, omdat op een vinylvloer oneffenheden goed te zien zijn. Indien uw vloer oneffen is, komen wij deze graag bij u egaliseren alvorens wij de vinyl vloer vakkundig leggen.

Konings Vloeren

Hoogwaardig tapijt laten leggen in Grave

Hoogwaardig tapijt

Een tapijt geeft een koude of kille ruimte meer sfeer. Dit maakt het tapijt tot een ware trend in veel huishoudens en bedrijven rondom Grave. Wij verkopen in onze vloerenwinkel sterk en onderhoudsvriendelijk tapijt.

Indien u contact met ons opneemt, geven wij u graag advies op maat en kunnen wij indien gewenst een vrijblijvende offerte opstellen. Deze ontvangt u dan al binnen 24 uur!

Gespecialiseerd in PVC vloeren

Konings Vloeren staat voor uitsluitend hoogwaardige vloeren, wat met name geldt voor onze prachtige PVC vloeren. Hierin zijn wij dan ook gespecialiseerd. De populariteit van PVC is immens gestegen door de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolerende werking. Tegenwoordig zien PVC vloeren er steeds mooier uit.

Denk aan de vloeren met een houtlook die zowaar niet van echt hout te onderscheiden is. PVC is dan ook ideaal voor een traprenovatie, omdat dit materiaal sterker is dan hout en veel sfeer geeft. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Vloeren winkel vloeren leggen Grave

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Grave!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Grave een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Neem contact op voor uw nieuwe vloer in Grave!

Kunt u niet wachten om uw huis of pand in Grave te bekleden met een mooie, sterke en onderhoudsvriendelijke vloer? Kies dan voor Konings Vloeren voor uw tapijt, PVC, vinyl of laminaat vloeren. Wij zijn er ook voor uw traprenovatie. Ga voor uitmuntende service, scherpe prijzen, advies op maat en een snelle offerte door onze vloerenwinkel. Bel ons via 0412-202947 of mail naar mark@koningsvloeren.nl. Wij komen dan graag bij u in Grave langs om uw nieuwe vloeren in te meten en vervolgens vakkundig te leggen!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top