Vloeren Grave

Vloeren Grave

Konings Vloeren legt uw vloeren snel en secuur in Grave

Divider Image

Wilt u PVC vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren laten leggen in Grave? Konings Vloeren legt uw vloer snel en op secure wijze. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het leggen van kwaliteitsvloeren bij zowel zakelijke klanten als particulieren.

Persoonlijke communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en hebben zorg voor elkaar en onze klanten. Bij ons krijgt u een centraal aanspreekpunt. Deze persoon komt bij u de vloeren inventariseren, inmeten en leggen. Ook voor een traprenovatie in Grave zijn wij de aangewezen vloerenspecialist.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

De onderhoudsvriendelijke en isolerende vinylvloer

Divider Image

In bepaalde ruimtes is een sterke vloer zeer gewenst. Een vloer die onderhoudsvriendelijk en geluiddempend is en warm aanvoelt onder de voeten. De vinylvloer is zo’n vloer. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Wij leggen sterke en mooie vinylvloeren.

Draag echter zorg voor een gladde ondervloer, omdat op een vinylvloer oneffenheden goed te zien zijn. Indien uw vloer oneffen is, komen wij deze graag bij u egaliseren alvorens wij de vinyl vloer vakkundig leggen.

Hoogwaardig tapijt

Divider Image

Een tapijt geeft een koude of kille ruimte meer sfeer. Dit maakt het tapijt tot een ware trend in veel huishoudens en bedrijven rondom Grave. Wij verkopen in onze vloerenwinkel sterk en onderhoudsvriendelijk tapijt.

Indien u contact met ons opneemt, geven wij u graag advies op maat en kunnen wij indien gewenst een vrijblijvende offerte opstellen. Deze ontvangt u dan al binnen 24 uur!

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

Gespecialiseerd in PVC vloeren

Divider Image

Konings Vloeren staat voor uitsluitend hoogwaardige vloeren, wat met name geldt voor onze prachtige PVC vloeren. Hierin zijn wij dan ook gespecialiseerd. De populariteit van PVC is immens gestegen door de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en geluidsisolerende werking. Tegenwoordig zien PVC vloeren er steeds mooier uit.

Denk aan de vloeren met een houtlook die zowaar niet van echt hout te onderscheiden is. PVC is dan ook ideaal voor een traprenovatie, omdat dit materiaal sterker is dan hout en veel sfeer geeft. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Grave!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Grave een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!