Vloeren Den Bosch

Vloeren Den Bosch

Goede vloeren koopt u bij Konings Vloeren

Divider Image

Bent u op zoek naar een goede vloerenwinkel nabij Den Bosch die mooie en sterke pvc-vloeren of vinyl vloeren, maar ook laminaat of tapijt kan leggen? Konings Vloeren is al vele jaren expert in het leggen van de mooiste vloeren bij particulieren en zakelijke klanten in Den Bosch en omgeving. Wij zijn een echt familiebedrijf die veel waarde hecht aan kwaliteit en goed klantencontact. Daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt en komt steeds dezelfde persoon bij u in Den Bosch langs om te inventariseren, in te meten en later uw PVC vloeren, tapijt, vinyl vloer of laminaat te leggen. U kunt ons ook inschakelen voor traprenovatie.

20220715_Koningsvloerenwebsite_018-min
9204524747_sfeer_3-min

Vinyl vloer leggen – onderhoudsvriendelijk en geluiddempend

Divider Image

Een vinyl vloer is geschikt voor allerlei soorten ruimtes en met name voor ruimtes waarbij het belangrijk is dat de vloer makkelijk is schoon te maken, geluiddempend is en niet koud aanvoelt.

Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer. Als u een vinyl vloer wilt leggen moet u er rekening mee houden dat de ondervloer spiegelglad is, anders is het eindresultaat niet mooi.

Wij kunnen niet alleen uw vinyl vloer leggen, maar ook uw ondergrond netjes egaliseren.

Sterk en zacht tapijt kopen en laten leggen

Divider Image

Tapijt blijft populair in vele huishoudens en bedrijven omdat het een ruimte een warme, gezellige en knusse uitstraling geeft.

Daarnaast is tapijt heerlijk warm en zacht aan de voeten en is het ideaal voor woningen of bedrijven die niet over vloerverwarming beschikken.

Als u graag tapijt wilt laten leggen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met passend en vrijblijvend advies zodat u het tapijt kunt kopen dat perfect past bij het interieur van uw woning of bedrijf in Den Bosch.

20220715_Koningsvloerenwebsite_032

PVC vloeren zijn dé specialisatie van Konings Vloeren

Divider Image

Konings Vloeren is al jarenlang dé specialist in PVC vloeren. Bij ons kunt u PVC vloeren kopen van de beste merken zoals Therdex, Tarkett, Belakos en Gelasta. PVC is topmateriaal dat in ontzettend veel kleuren en dessins verkrijgbaar is. Verder is de houtlook van PVC niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is het geluidsisolerend, slijtvast en nagenoeg onderhoudsvrij. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen in Den Bosch en omgeving PVC vloeren kopen. PVC is vele malen sterker dan hout en daardoor ook ideaal materiaal voor een trap. Via een traprenovatie kunnen wij dit voor u bewerkstelligen. Als u wilt kunnen we zelfs het uiterlijk van uw houten vloer laten overlopen op uw trap!

Uw voordelen

Divider Image

Snelle service – Binnen 24 uur een offerte

Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles

Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen in Den Bosch!

Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in Den Bosch een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!