skip to Main Content
Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Welkom bij vloerenwinkel Konings Vloeren

Konings Vloeren is dé ultieme vloerenwinkel. Of u nu gaat voor nieuw te kopen en te leggen PVC-vloeren, tapijt, laminaat of vinyl vloeren, u vindt in onze vloerenwinkel van elke categorie meer dan voldoende soorten. Bovendien kunt u ons inzetten voor een snel maar vakkundig uitgevoerde traprenovatie.

Met onze producten en nauwkeurige wijze van plaatsen hebben wij al vele particulieren en zakelijke klanten tevreden kunnen stellen. Naast de steeds weer geleverde kwaliteit vinden we een hoogwaardige service en een persoonlijke benadering van groot belang.

Vloerenwinkel Konings Vloeren

Kiest u voor Konings Vloeren als uw vloerenwinkel? Dan zal alle communicatie verlopen met een vast aanspreekpunt. Deze persoon zal uw vloeren inventariseren en inmeten in uw woning en normaliter ook verantwoordelijk zijn voor het uiteindelijke plaatsen. Voor meer informatie over een aantal voorbeelden van categorieën vloeren die u in onze vloerenwinkel vindt kunt u verder lezen.

De vinyl vloer: krachtig en onderhoudsvriendelijk

In bepaalde ruimtes kan een extra krachtige vloer een groot pluspunt zijn. Eentje die bij voorkeur onderhoudsvriendelijk en geluiddempend is én warm aanvoelt onder de voeten.

Een vinyl vloer voldoen aan al deze vereisten. Eén belangrijk aspect waar u van tevoren wel rekening mee dient te houden, is dat de ondervloer dan volledig egaal moet zijn. Eventuele oneffenheden worden anders namelijk direct zichtbaar. Zo nodig kunt u onze vloerenwinkel inschakelen voor het nauwkeurig egaliseren van uw ondervloer.

Vloerenwinkel

vloerenwinkel voor hoogwaardig tapijt

Ga voor warmte en knusheid met een tapijt

Een ruimte die normaal gesproken koud en kil kan aanvoelen kan met het plaatsen van een tapijt van onze vloerenwinkel al snel worden omgetoverd tot een ruimte die de nodige warmte en knusheid uitstraalt.

Tapijt is daarom geenszins uit de mode. Als veelzijdige vloerenwinkel biedt Konings Vloeren vele soorten, maten en uitvoeringen hierin. Neem contact op en al binnen 24 uur mag u van ons een vrijblijvende offerte verwachten.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Konings Vloeren is voor ons dé nummer 1 vloerenwinkel. Zij hebben ons nieuwe huis met vloeren voorzien. Onder andere laminaat, tapijt op de trap en vinyl in de keuken. Vakkundig en goed geholpen!

Specialist in PVC-vloeren

Vloeren die bekend staan om onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid en geluidsisolerende werking zijn PVC-vloeren. Dit type vloeren heeft bovendien ook qua uiterlijk steeds meer te bieden. Vloeren met een houtachtig uiterlijk zijn bijvoorbeeld nauwelijks nog te onderscheiden van echte houten vloeren.

Daarnaast is wanneer u uw trap wenst te renoveren het een uitstekend idee om uw nieuwe trap van PVC te voorzien. Zo verzekert u zich van een nieuwe trap die weer jarenlang er tegenaan zal kunnen. Neem contact op met onze vloerenwinkel voor meer gedetailleerde informatie hierover.

Bezoek onze vloerenwinkel of bel ons voor een offerte

Wenst u een nieuwe vloer aan te schaffen en/of te laten leggen? En hecht u er grote waarde dat zowel de kwaliteit als de plaatsing van uw vloer met de grootste zorgvuldigheid gebeurt?

Kom dan langs in onze vloerenwinkel of neem contact op door te bellen naar 0412-202947 of een e-mail te sturen naar mark@koningsvloeren.nl. U zult vervolgens snel overtuigd zijn van het feit dat wij als vloerenwinkel tot de besten van de regio behoren!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top