skip to Main Content

Vinyl vloer leggen en kopen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren: dé specialist in het leggen van vinyl vloeren

Heeft u interesse in het kopen en laten leggen van een vinyl vloer? Met de expertise van Konings Vloeren bent u zeker van optimale resultaten. Gedurende onze jarenlange ervaring hebben al vele particulieren en bedrijfseigenaren dat tevreden mogen vaststellen. Wij zitten hoog in op een persoonlijke benadering met zo veel mogelijk een vast aanspreekpunt. Dit leidt tot een uitstekende service waarbij dezelfde persoon inventariseert, inmeet en uw vinyl vloer tenslotte ook komt leggen. Wilt u een nieuwe vinyl vloer (laten) leggen in uw woning of pand? Neem dan contact op met Konings Vloeren. Al binnen 24 uur zou u van ons een vrijblijvende offerte kunnen ontvangen. U kunt ook eerst verder lezen voor meer informatie.

Vinyl vloer leggen

Konings Vloeren

Het laten leggen van een vinyl vloer

Als u besluit tot het kopen van een vinyl vloer, dan gaat u profiteren van vele voordelen. Vast staat, dat er voor elk wat wils beschikbaar is. Er is een geruime keuze aan kleuren en dessins verkrijgbaar en de bijbehorende kosten worden doorgaans als beperkt ervaren. Heeft u uw nieuwe vinyl vloer eenmaal laten leggen, dan zult u merken dat deze zeer eenvoudig schoon te maken is. Verder voelt een vinyl vloer niet koud aan werkt deze geluiddempend.

En wist u al dat vinyl ook geschikt is in een combinatie met vloerverwarming? Dit type vloeren doet het dan ook goed in meerdere soorten ruimtes. Vooral in kinderkamers is het een geschikte keuze. Merken die wij veel gebruiken zijn Gelasta en Tarkett. Voor u een een vinyl vloer gaat of laat leggen, is het wel belangrijk er rekening mee te houden dat de ondervloer helemaal glad en egaal dient te zijn. Elke oneffenheid waarvan sprake is, zal later namelijk zichtbaar zijn. Mocht het nodig zijn, dan egaliseert Konings Vloeren vooraf op secure wijze uw ondervloer.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben een vinyl vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Vinyl vloer kopen of meer informatie? Neem contact op

Heeft u belangstelling voor het kopen van een nieuwe vinyl vloer en wilt u deze ook zo snel mogelijk door een deskundige laten leggen? Bij Konings Vloeren heeft u het voordeel altijd één aanspreekpunt te hebben voor de inventarisatie, het inmeten én het leggen van een vinyl vloer.

Deze werkwijze is overzichtelijk en kostenbesparend! Neem contact op door te bellen naar 0412-202947 of een e-mail te sturen naar mark@koningsvloeren.nl. Dan maken we desgewenst snel een vrijblijvende offerte voor u op en komen we naderhand in actie met het leggen van uw nieuwe vinyl vloer!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur

  Bel mij terug


  Back To Top