skip to Main Content

Tapijt leggen en kopen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren: dé specialist in het leggen van tapijt

Bent u van plan een nieuw tapijt te kopen en dit tapijt te laten leggen door een expert op dit gebied? Een expert aan wie u dit met een gerust hart kunt overlaten is Konings Vloeren. Wij beschikken over een ervaring die zich uitstrekt over vele jaren. Zodoende hebben wij al vele particulieren en bedrijven mogen voorzien van gloednieuwe en warme tapijtvloeren. Hoog op onze prioriteitenlijst staat altijd het bieden van persoonlijke aandacht.

We worden dan ook geroemd om het feit dat we zo veel mogelijk werken met vaste aanspreekpunten. Dit uit zich in het feit dat de inventarisatie, het inmeten en het daadwerkelijke leggen van een tapijt zo veel mogelijk door dezelfde specialist van Konings Vloeren wordt uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd en neemt u contact met ons op? Dan kunnen we u vrijblijvend en al binnen 24 uur een offerte doen toekomen. Voor meer informatie over onze tapijtvloeren kunt u uiteraard ook eerst verder lezen.

Konings Vloeren

Hoogwaardig tapijt laten leggen

Als u tapijt wenst te kopen van hoogwaardige kwaliteit, dan zit u zeker goed bij Konings Vloeren. Vervolgens kunt u ons dit tapijt uiteraard ook laten leggen. Zo weet u zeker dat dit op een foutloze wijze gebeurt. In ons assortiment aan tapijten vindt u louter tapijten van goede merken. Voorbeelden hiervan zijn Belakos, Gelasta, Bonaparte, Parade en Desso. Ondanks de populariteit van de verschillende soorten harde vloeren kiezen ook veel mensen nog steeds voor tapijt. Geen wonder, want tapijt is heerlijk zacht en warm aan de voeten. Als u het gelegde tapijt goed verzorgt en onderhoudt, dan blijft het ook nog eens zeer lange tijd in uitstekende staat. Het interieur en de uitstraling van de gehele ruimte waar u het tapijt heeft laten leggen wordt zo van een warm en zacht uiterlijk voorzien. Deze keuze is vooral interessant voor mensen die het regelmatig erg koud hebben in de winter. Nóg interessanter is tapijt wanneer u niet over vloerverwarming beschikt. Wilt u graag tapijt laten leggen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij komen graag langs voor het geven van vrijblijvende adviezen.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een tapijtvloer voor iedereen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben nieuw tapijt laten leggen door Konings vloeren. De tapijtvloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Tapijt kopen of meer informatie? Neem contact op

Wenst u over te gaan op het kopen van een geheel nieuwe vloer van tapijt? En wilt u dit tapijt graag door dezelfde ervaren specialist laten leggen? Bij Konings Vloeren werkt u altijd samen met één aanspreekpunt. De inventarisatie, het inmeten en leggen gebeurt dus zo veel mogelijk door dezelfde persoon. Een overzichtelijke werkwijze die ook nog eens kostenbesparend werkt! Neem contact op door te bellen naar 0412-202947 of een e-mail te sturen naar mark@koningsvloeren.nl. Dan maken we desgewenst snel een vrijblijvende offerte voor u op en komen we vervolgens in actie met het leggen van uw hagelnieuwe tapijt!

Hoogwaardig tapijt laten leggen

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur

  Bel mij terug


  Back To Top