skip to Main Content

PVC vloeren leggen en kopen

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren: dé specialist in het leggen van PVC-vloeren

Wenst u PVC-vloeren te kopen en deze ook door een specialist te laten leggen? Dan heeft u nu met Konings Vloeren een echte expert in dit vakgebied gevonden. Door onze jarenlange ervaring in het leggen van kwaliteitsvloeren hebben wij al vele particuliere en zakelijke klanten tevreden mogen stellen. Een persoonlijke benadering – met zo veel mogelijk vaste aanspreekpunten – en uitstekende service, dat is waar wij nog meer om geroemd worden. Een offerte kunnen wij veelal al binnen 24 uur per dag aan u overhandigen. Geheel vrijblijvend uiteraard! Wenst u nieuwe PVC-vloeren te (laten) leggen in uw woning of pand? Neem dan contact op met Konings Vloeren. Eerst verder lezen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

De eindeloze mogelijkheden van PVC-vloeren

Van alle specialiteiten van Konings Vloeren zijn PVC-vloeren misschien wel de voornaamste. PVC is verkrijgbaar in zowel stroken als tegels en dat in praktisch alle mogelijke kleuren en dessins. Het populaire houtuiterlijk of de alom zeer gewaarde betonlook behoren dus zeker tot de mogelijkheden. Onmiskenbare voordelen van PVC-vloeren is dat deze geluidswerend, slijtvast en nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Dit houdt in dat uw vloer niet gehorig zal zijn, niet snel lelijk zal worden door krassen en dat warmte beter zal worden vastgehouden. Dit zijn grote pluspunten ten opzichte van bijvoorbeeld tegels of laminaat.

PVC vloeren leggen

PVC-vloeren zijn dan ook geschikt voor vrijwel alle ruimtes in huis, waaronder de badkamer, de keuken, de slaapkamer en de woonkamer. Maar ook in bedrijfspanden en kantoorruimtes doet PVC het goed! Zeker als u uw PVC-vloeren laat leggen door Konings Vloeren. Wij hebben louter hoogstaande merken in ons assortiment, bijvoorbeeld Therdex, Tarkett, Belakos en Gelasta.

Konings Vloeren

Trap renoveren met PVC

Is uw trap om welke reden dan ook aan vernieuwing toe? Onthoud dan dat een trap renoveren met PVC een uitstekend optie is. Met PVC kunt u niet alleen een vloer van alle mogelijke kleuren en dessins voorzien, maar ook een trap. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer in uw woning?

Dan kunnen wij dat patroon laten doorlopen op de trap in PVC met een houtachtig uiterlijk. Het grote voordeel is de geluiddempende werking op de trap. Daarnaast slijt het oppervlak minder snel en is het zeer gemakkelijk te reinigen. Vocht en vuil krijgen geen kans zich op te hopen, omdat alle treden naadloos op elkaar aansluiten.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben in een pvc vloer laten leggen door Konings vloeren. De vloer is heel netjes gelegd. Wij zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!

PVC-vloer kopen of meer informatie? Neem contact op

Wenst u over te gaan op het kopen van nieuwe PVC-vloeren en deze vervolgens ook door dezelfde specialist te laten leggen? Bij Konings Vloeren heeft u altijd één aanspreekpunt en de inventarisatie, het inmeten en leggen gebeurt door dezelfde persoon. Een overzichtelijke en kostenbesparende werkwijze! Neem contact op via 0412-202947 of mark@koningsvloeren.nl. Dan maken we desgewenst snel een vrijblijvende offerte voor u op en komen we vervolgens in actie met het leggen van uw nieuwe PVC-vloeren!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur

  Bel mij terug


  Back To Top