skip to Main Content

Laminiaat vloeren

Snelle service
Persoonlijk
Scherpe prijzen
Maatwerk

Konings Vloeren: dé specialist in het leggen van laminaat

Heeft u belangstelling in het kopen en het laten leggen van nieuw laminaat op uw vloer? Als u gebruik maakt van de producten en legservice van Konings Vloeren, dan weet u zeker dat u straks over een stijlvolle en rimpelloze laminaatvloer zult beschikken. Al vele jaren zijn wij actief in deze branche, waardoor talloze tevreden particulieren inmiddels over een laminaatvloer van Konings Vloeren beschikken. Naast een onberispelijke kwaliteit van ons laminaat en het leggen van een nieuwe vloer zetten wij hoog in op uitstekende service.

Met een persoonlijke benadering met zo veel mogelijk een vast aanspreekpunt weten wij dit te realiseren. Normaliter zal het dan ook één persoon zijn die inventariseert, inmeet en desgewenst uw laminaat ook komt leggen. Wenst u nieuw laminaat te kopen voor uw woning? Neem dan contact op met Konings Vloeren. Al in 24 uur kunt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen. U kunt voor meer informatie ook eerst verder lezen.

Het laten leggen van laminaat

Laminaat is al vele jaren een favoriete vloersoort bij vele particulieren. Vooral als men voorziet dat er op bepaalde vloeren intensief gaat worden geleefd besluit men daar vaak een vloer van laminaat te (laten) leggen. Aan te raden is bijvoorbeeld te gaan voor laminaat van Tarkett. Dit merk staat bekend om de oerdegelijke kwaliteit.

Perfect voor een huis waar een heel gezin woonachtig is, maar ook voor een woning waar huisdieren het gezelschap verrijken. Hoe dan ook, laminaat staat bekend om z’n slijtvastheid en geluiddempende kwaliteiten, zeker in combinatie met een degelijke ondervloer. Het laminaat assortiment van Konings Vloeren biedt u een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. Besluit u tot het kopen van longboard laminaat? Dan haalt u extra lange planken in huis, waardoor nog de nadruk extra komt te liggen op een ruimtelijke beleving van uw woning.

 laminaat leggen en laminaat kopen bij Konings Vloeren

Na het kopen van laminaat komt u voor het vraagstuk: ga ik het laminaat zelf leggen, of laat ik dit door een specialist doen? Onderschat hierbij niet wat het inschakelen van een expert aan voordelen heeft. Het leggen van laminaat is namelijk nog niet zo eenvoudig, vooral als in uw woning sprake is van veel hoekjes en onregelmatigheden in de vorm. Oftewel, voor een gegarandeerd goed resultaat valt het aan te bevelen om het leggen van laminaat uit te laten voeren door een expert als Konings Vloeren.

Uw voordelen

 • Snelle service – Binnen 24 uur een offerte
 • Persoonlijk – Eén aanspreekpunt voor alles
 • Scherpe prijzen – Een mooie vloer voor iedereen!
 • Vrijblijvend advies op maat – Bel gerust!
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Konings Vloeren heeft ons nieuwe huis voorzien van nieuw laminaat. Het ziet schitterend uit. Alles keurig en netjes afgewerkt. We genieten er elke dag van!

Laminaat kopen of meer informatie gewenst? Neem contact op

Heeft u belangstelling voor het kopen van nieuw laminaat? En wilt u het aangeschafte laminaat ook laten leggen door onze experts? Bij Konings Vloeren heeft u het voordeel altijd één aanspreekpunt te hebben voor het gehele traject. Dit werkt overzichtelijk en kostenbesparend! Neem contact op door te telefoneren naar 0412-202947 of een e-mail te sturen naar mark@koningsvloeren.nl. Desgewenst maken we snel een vrijblijvende offerte voor u op. Vervolgens komen we naderhand in actie met het vakkundig leggen van uw nieuwe laminaat!

  Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!

  Offerte binnen 24uur
  Bel mij terug

  Back To Top